Give me some Idea Please…

Got no trully activity, well done

got no hidden agenda, got one

got no idea, yeah whatever

then I try to browsing, and I found some Idea, but it’s not an original idea from me, it was another person’s Idea, for this week, it just so ‘new’, more cutting edge. me, that kind of person who cant organize all file along!, so It was my pleasure to create something like this picture below

If they can create that things, why I can’t? it just copycat an idea, so…(dasar bule, kreatif bgt sih).

nahh, nggak cuma di situ aja, skrg ada lagi yang mau di bikin untuk kamar tercinta (tempat kerja skaligus istirahat, makan, dan mandi …sama saja seperti sapi hahahahaha)…look at picture below please…


It’s not expensive for raw material, I can get it from my parent’s back yard, and it’s free, I think that design had much value than it’s raw material, again and again, kok bisa ya…

from used tire, I can also create my laptop bags…(hehehe this is my idea, based on exist idea)

This week, I’m gonna use my time to create all stuff, mudah-mudahan jadi, tapi kalopun gagal, yaa, kan udah usaha…maklumlah bukan ahlinya, jadi coba dulu pantang menyerah, lumayan buat ngisi waktu kan, kalo lagi nggak ada ide kaya’ gini, lagi males nulis, apalagi milin-milin digitizer…fuuuh…ternyata browsing nggak jelas juga bermanfaat…thanks to technology called internet (masuk surga deh orang yg pertama kali nemuin internet)…ayo siapkan bahan dan alat-alat, siapkan keberanian dan kegilaan serta mental yang kuat bila hasilnya tidak sesuai dengan yg diharapkan…hahahaha


Advertisements

Leave a comment

Filed under fasting season, Killing time

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s